Для чого нам медогляд?
|
|
Mavka | Дата: Четвер, 03.04.2008, 20:37 | Повідомлення # 1 |
Рядовий Юзер
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сьогодні у студентів 4-го курсу був медичний огляд. "Акція" відбулася під гаслом "Лікарям на нас плювати", що стало вже традиційним для подібних заходів. Інакше ЦЕ назвати неможна: кожний лікар вітає тебе словами "Чи є скарги?", при цьому вже швидко дописуючи останню букву у слові здоровий[!]; у кожному кабінеті стоїть скринька "добровільних" внесків (невже лікарів не забезпечують папером, ручками, та іншими канцтоварами, на які вони просять пожертвувати?!). Ще один прикол, що мав місце саме 03.04.08, - зведений медогляд зі студентами КНТУ (для тих, хто не зрозумів - це черга до гінеколога, рентген-кабінету, лабораторії якнайменше у 100 осіб!) Піся цього хочу спитати: Якщо не лікарю, і не студенту, то кому і навіщо потрібні ТАКІ медогляди? P.S.: Думаю, якщо студент відчує потребу у консультації медиків, то обов'язково звернеться до них. Подібні ж заходи "для галочки" тільки засвідчують неповагу лікарів до своєї високої професії і у студентів до самих себе... Скільки ж можна???
Пролетарі всіх країн, об'єднуйтесь.
Повідомлення відредагував Mavka - П`ятниця, 04.04.2008, 10:56 |
|
| |
JastinX | Дата: Четвер, 03.04.2008, 22:48 | Повідомлення # 2 |
Гуру
Група: Адміністратори
| Не знаю як кого, а мене, після нашого медогляду, можна взагалі у космос відправляти.
Безалкогольне пиво - перший крок до гумової жінки.
|
|
| |
Di-Ewa | Дата: П`ятниця, 04.04.2008, 12:01 | Повідомлення # 3 |
Аматор
Група: Модератори
| А я взагалі на медогляді жодного разу не була відколи навчаюсь в нашому університеті. Просто в переддень до нього я задаю собі те саме питаня: "Наівіщо нам медогляд?". Ні нічого проти не маю, я тільки за, але ж якби він був такий як треба. Мені здаєтьс, що він, по-перше, проводиться для галочки, по-друге, щоб здерти знас гроші. Одного разу мені довелося поїхати туди з власної ініціативи. Уявляєте як сильно може боліти горло в людини, що вона сама попросить в них медичної допомоги. Але я її так і не отримала. Лише находилася від терапевта до лора, від лора до терапевта. Так і не дочекавших своєї черги, пішла додом, а зараз - жива й здорова.
Все буде так суперово, що ми собі навіть не можемо уявити!!!
Повідомлення відредагував Di-Ewa - П`ятниця, 04.04.2008, 12:03 |
|
| |
JastinX | Дата: П`ятниця, 04.04.2008, 16:49 | Повідомлення # 4 |
Гуру
Група: Адміністратори
| Народна медицина - кращий спосіб лікування!
Безалкогольне пиво - перший крок до гумової жінки.
|
|
| |
anka | Дата: П`ятниця, 04.04.2008, 22:34 | Повідомлення # 5 |
Новенький
| Так такий медогляд нам дійсно не потрібен, а особливо, якщо після нього доставляють пари в другу зміну!! Чому не можна просто зібрати медичні картки та поставити штампи??? Навіщо мучити лікарів і студентів? Адже ні їм не нам воно не потрібно!!! А ще студенти КІСму такі невиховані!! Їхній словниковий запас складається з двох нецензурних слів, а самовпевненості у них, неначе всі мінімум магістри.
Анютка
|
|
| |
студентка | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 10:27 | Повідомлення # 6 |
Новенький
| і я не люблю медогляд,де усім на усіх наплювати!!!!!!!згодна з усіма попередніми відповідями
|
|
| |