Чи можлива дружба між дівчиною і хлопцем?
|
|
inessa | Дата: Середа, 09.04.2008, 14:47 | Повідомлення # 1 |
Новенький
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Взаємовідносини дівчат з хлопцями можуть "бути такими: товаришування, просто знайомі, дружба, ділові стосунки або кохання. Багато хто вважає, що дружби між дівчатами та хлопцями не буває. Я схиляюсь до цієї думки також. На власному досвіді можу підтвердити: коли я намагалася дружити з хлопцями (мені більше раніше подобалось дружити з хлопцями, а не дівчатами), але все завершувалося сварками і з деяким зараз не спілкуюся взагалі. Тому що будь-які дружні стосунки переростають у щось більше (цього у більшості випадків хочуть хлопці). Але це не завжди так, я кажу лише з власного досвіду. Ви можете висловити власну думку з приводу цієї теми....
|
|
| |
Людмилка | Дата: Середа, 09.04.2008, 15:02 | Повідомлення # 2 |
Новенький
| На мою думку, дружба між хлопцями і дівчатами, може бути ще кращою ніж дружба між двома хлопцями або дівчатами. Хлопці можуть порадити те, чого на відміну від дівчат буде виглядіти зовсім інакше. Деякі мої друзі говорять, що дружби між хлопцями і дівчатами бути не може. Але я впевнена в тому, що може, тому, що сама маю такого друга, який міг би замінити будь-яку подругу.
|
|
| |
JastinX | Дата: Четвер, 10.04.2008, 12:49 | Повідомлення # 3 |
Гуру
Група: Адміністратори
| Кажу вам як хлопець: Дружби між хлопцями та дівчатами не може бути.
Безалкогольне пиво - перший крок до гумової жінки.
|
|
| |
Di-Ewa | Дата: П`ятниця, 11.04.2008, 12:13 | Повідомлення # 4 |
Аматор
Група: Модератори
| Подейкують: якщо є дружба між хлопцем або дівчиною, то це означає, що вони або зустрічалися, або будуть зустрічатися.
Все буде так суперово, що ми собі навіть не можемо уявити!!!
|
|
| |
JastinX | Дата: П`ятниця, 11.04.2008, 13:05 | Повідомлення # 5 |
Гуру
Група: Адміністратори
| Quote (Di-Ewa) Подейкують: якщо є дружба між хлопцем або дівчиною, то це означає, що вони або зустрічалися, або будуть зустрічатися. Чиста правда!!!
Безалкогольне пиво - перший крок до гумової жінки.
|
|
| |
Mavka | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 09:00 | Повідомлення # 6 |
Рядовий Юзер
| підтримую думку тих, хто вважає, що між хлопцем і дівчиною дружби не може бути. У таких випадках або вона з ним дружить, а він її кохає, або навпаки.Просто природа наша така, що кожна дівчина прагне бачити у хлопцях сильних істот, на яких можна покластися у будь-якій ситуації. А хлопцям, як відомо, подобається, коли в їх образі бачать порадника, сильного іспаліна і т.п.
Пролетарі всіх країн, об'єднуйтесь.
|
|
| |
Игорь | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 22:13 | Повідомлення # 7 |
Новенький
| Понятие дружбы между парнем и девушкой нависло над всеми как стереотип, который, пока крутится в головах у тех кто дружит будет актуален и адыкватен в связи с обычным самонастроем) Каждый, в любой ситуации действует под руководством какой то цели и зачастую при чательном ее планировании добивается желаемого результата. Если вы ОБА решили что это только дружба в которой не будет половой близости - значит варианты дальше симпатий у обоих никуда не зайдут
Хочешь быть щасливым? - Так будь им!
|
|
| |