Субота
23.11.2024
23:22
Форма входу
Web-портал факультету
Статистика
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 59
Студентський чат
Студентський портал [ФФЖ КДПУ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як ви знайшли свою половинку
MavkaДата: Середа, 02.04.2008, 14:58 | Повідомлення # 1
Рядовий Юзер
Група: Користувачі
Репутація: 6
Статус: Offline
Знайти свою другу половинку - дуже важливо.
Є така легенда:
Десь далеко на півночі, де віють холодні арктичні вітри, є острів. Мешканці цього острову дуже особливі: у кожного з них є тільки одна рука і одна нога. Коли ці люди закохуються тобто знаходять свою другу половинку, вони беруть одне одного за руки, міцно обіймаються, а головне що вже разом стоять на двох ногах і мають дві руки. Завдяки закоханості, завдяки тому, що кожен з них знайшов свою другу половину вони разом можуть протистояти холодним північним вітрам, можуть вистояти проти будь-яких природних стихій. А той, хто сам, хто не знайшов свою другу половинку (чи не хоче її знайти) - залишається самотнім. А самотнім людям важко вижити на північному острові, адже вони не мають захисту, не мають другої половинки. А відтак, хто не кохає - гине. Цей острів зветься островом Кохання.
Наше життя теж острів Кохання.
Розкажіть про те, як ви знайшли свою другу половинку.

Пролетарі всіх країн, об'єднуйтесь.

Повідомлення відредагував Mavka - Середа, 02.04.2008, 14:58

Di-EwaДата: Середа, 02.04.2008, 15:12 | Повідомлення # 2
Аматор
Група: Модератори
Репутація: 2
Я свою половинку ще не знайшла, а можливо вже й знайшла, просто ще не знаю, що вона моя (тобто половинка). Вважаю, що її, можливо,й не варто шукати, вона самеа знайдеться. Знаєте, як ото буває, як сніг на голову, як сонце із-за хмар. Не переймайтеся через це. Все буде так класно, що ви собі навіть не уявляєте.

Все буде так суперово, що ми собі навіть не можемо уявити!!!

JastinXДата: Середа, 02.04.2008, 15:17 | Повідомлення # 3
Гуру
Група: Адміністратори
Репутація: 3
Я познайомився зі своєю половинкою після проекту "Meдіа-Фест-2".
Мене попросили зверстати газету. Я погодився, і під час роботи над газетою, в нас виникло це прекрасне почуття, яке зветься кохання.
Ось так я знайшов свою половинку.

Безалкогольне пиво - перший крок до гумової жінки.

ЩасливаДата: Понеділок, 07.04.2008, 09:06 | Повідомлення # 4
Новенький
Репутація: 0
Такі романтичні історії! А я знайшла свою другу половинку в іншому місті, майже за тисячу кілометрів від себе. Відстань робить почуття міцнішими. heart

Життя - прекрасне!

ОленкаДата: Понеділок, 07.04.2008, 09:21 | Повідомлення # 5
Новенький
Випадково. Виходили з одного приміщення й зіткнулись dry cool

І слів замало, щоб висловити те, що на душі

JastinXДата: Вівторок, 08.04.2008, 23:23 | Повідомлення # 6
Гуру
Група: Адміністратори
Репутація: 3
Quote (Оленка)
Випадково. Виходили з одного приміщення й зіткнулись

Так, наше життя непередбачуване і повне випадковостей. smile

Безалкогольне пиво - перший крок до гумової жінки.

amishДата: Середа, 09.04.2008, 14:58 | Повідомлення # 7
Новенький
Моя половинка мене знайшла у Спілці підприємців Кіровоградської області, де я навчалась на курсах. Тамтешній web-майстер запропонував мені піти з ним на змагання із стрітболу. Я, звичайно, не пішла, о ось наша дружба закінчилась весіллям. Так що раджу всім дівчатам піти на курси у Спілку. Там ще залишились дизайнери та бухгалтер! angel

Хай кохання процвітає по всій Землі!

inessaДата: Середа, 09.04.2008, 15:02 | Повідомлення # 8
Новенький
Я не знаю чи дійсно зараз це моя половинка. Але, якщо вважати, що це вона,тоді це було так...
...Пройшло лише два місяці, як я розлучилась з хлопцем.У моєї найкращої подруги двоюрідний брат нещодавно прийшов з арміі. Вона мене попросила піти з ними в магазин, щоб придбати джинси брату. Так ми з моїм теперішнім хлопцем познайомилися. Але не одразу виникли якісь почуття. Пройшов час (ми декілька разів бачились, іноді спілкувалися по мобільному - все було по-дружньому), і він запросив мене на побачення. Ще після нього я не могла собі уявити, що ми будемо так довго разом, що виникнуть такі сильні почуття один до одного. Ми і зараз досі разом.
Ось така історія кохання!

ОльчикДата: Понеділок, 14.04.2008, 09:18 | Повідомлення # 9
Новенький
Так, в житті дуже багато несподіванок smile Ніколи не знаєш чого, чи кого чекати. І це класно!!!!!!!!!!!! smile

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: