Неділя
24.11.2024
00:21
Форма входу
Web-портал факультету
Статистика
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 59
Студентський чат
Студентський портал [ФФЖ КДПУ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чому я обрав факультет філології та журналістики?
JastinXДата: Понеділок, 24.03.2008, 22:06 | Повідомлення # 1
Гуру
Група: Адміністратори
Репутація: 3
Статус: Offline
Шановне панство!
Мене цікавить таке питання:
Чому Ви вирішили піти саме на факультет філології та журналістики?

Безалкогольне пиво - перший крок до гумової жінки.

Повідомлення відредагував JastinX - Вівторок, 25.03.2008, 22:37

Di-EwaДата: Середа, 02.04.2008, 15:07 | Повідомлення # 2
Аматор
Група: Модератори
Репутація: 2
Дякую за питання, Джастіне!!! Я обрала цей факультет, бо в мене не було вибору. Далі в подробиці не буду вдаватися. Іноді жалкую, а іноді - ні. Давай краще поговоримо про життя на факультеті. Пропоную зробити його не таким нудним. Для цього, як на мене нам потрібно визначитись з образом ідеального студента факультету філології та журналістики, дійшовши до спільного знаменника в цьому питанні, варто буде тягнутися до нього, таким чином наш факультет стане багатим на особистості в повному розумінні цього слова. Можливо, ви скажете, що це утопія, та давайте перед тим як щось відкидати, спробуємо втілити його в життя.

Все буде так суперово, що ми собі навіть не можемо уявити!!!

JastinXДата: Середа, 02.04.2008, 15:09 | Повідомлення # 3
Гуру
Quote (Di-Ewa)
нам потрібно визначитись з образом ідеального студента факультету філології та журналістики,

А що ти вкладаєш в це поняття "Образ ідеального студента"?

Di-EwaДата: Четвер, 03.04.2008, 14:58 | Повідомлення # 4
Аматор
Ідеальний студент, на мою думку, - це людина, яка, по-перше, гарно навчається у ВНЗ. При цьому не важливо якими методами їй це вдається: один ходить день у день на пари, інший може вивчити це все дома сам і тільки прийти й показати викладачеві результати своєї роботи і т. д. По-друге, ідеальний студент не повинен бути занудою, адже він молодий, енергійний і має бути оптимістично налаштований і якщо на носі день сміху, то студенти мають щось цікаве для себе організувати. Я завжди обстоюю таку думку у всьому: якщо для себе сам не зробиш щось, то для тебе його ніхто не зробить. Хоча... з кожного правила є винятки і, на щастя, світ не без добрих людей. А ще він має бути хорошою людиною по відношенню до інших і має відповідати правилу трьох "П" М. С. Тимошика: професійність, порядність, патріотизм. Я сама поки дещо не відповідаю тим критеріям за які агітую, але, як то кажуть, ніколи не пізно змінюватись на краще і лише дурні не змінююють своїх думок. А що ти думаєш з цього приводу?

Повідомлення відредагував Di-Ewa - Четвер, 03.04.2008, 15:01

JastinXДата: Четвер, 03.04.2008, 15:09 | Повідомлення # 5
Гуру
Quote (Di-Ewa)
Ідеальний студент, на мою думку

За твоїми критеріями, в мене виникає образ" ідеального студента" для викладачів.
Я вважаю, що тобі треба дещо змінити пріоритети.
На мою думку ідеальний студент:
1. Порядна і чесна людина.
2. Молода, енергійна та оптимістично налаштована людина.
і в останню чергу, якщо пощастить:
3. Людина, яка гарно навчається у ВНЗ.

MavkaДата: П`ятниця, 04.04.2008, 10:47 | Повідомлення # 6
Рядовий Юзер
Група: Користувачі
Репутація: 6
Спочатку я обрала наш факультет тому, що у його назві мелькало слово "журналістика". Коли ж я розгледіла тут все довкола, трохи рорзібралася із процесом життя нашого філфаку, то зрозуміла: це точно моє. Адже саме на нашому факультеті я маю можливість для самовияву, саморозвитку і самовдосконалення. та й , чесно кажучи, десь потай у душі мене дуже давно, ще зі шкільних років, тягло до філології.Тому, покищо мої сподівання стосовно філологічної освіти цілком справджуються. Стосовно ж другої половини - журналістики ...думаю, це питання часу, яке у великій мірі залежить від мене самої happy
p/s/ Стосовно ідеального студента - не можу промовчати!на мій погляд, у цьому світі нічого ідеального не буває, тим паче неможна говорити про якийсь стереотип, чи якусь нову модель студентської поведінки , адже СТУДЕНТ - ВІН І В АФРИЦІ СТУДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!так чи ні?! з іншої сторони - вихованість, порядність, чесність, почуття гумору, енергійність, оптимізм - це такі якості, до плекання яких у собі слід прагнути незалежно від того, чи ти студент, чи ще/вже/ не студент happy

Пролетарі всіх країн, об'єднуйтесь.

Di-EwaДата: П`ятниця, 04.04.2008, 12:07 | Повідомлення # 7
Аматор
Так, я з годна з твоєю ієрархією приорітетів.

La-ManshДата: П`ятниця, 04.04.2008, 13:18 | Повідомлення # 8
Новенький
Група: Користувачі
Репутація: 0
На мій вибір майбутнього навчального закладу безпосередній вплив мала, як це не прозвучить смішно, районна газетка, в якій одна із тогочасних студенток презентувала факультет філології та журналістики. Чесно кажучи, цікавого чи пізнавального там було мало, мабуть, навчалася посередньо, проте, увагу привернув підпис самої автори - студентки ф-ту філології та журналістики. Ось така банальна історія. Потім впливало саме життя, не питаючи про те мене. Хоча, я вже майже перестала жалкувати, все ясніше вибудовуються плюси та майбутні перспективи.
Щодо образу ідеального студента, то що там говорити, кожен підганяє його під себе, іноді і несвідомо. Мабуть, це людина, яка прагне до нового, постійно між чимось обирає, не має вільного часу, бо не перенапружується і вся робота цікава, захоплива, що не хочеться від неї відриватися навіть уночі, відчуває цей світ і людей та є носієм деяких загальнолюдських цінностей. smile

Щоб у нас все було і нам за це нічого не було!!!

Повідомлення відредагував La-Mansh - П`ятниця, 04.04.2008, 13:21

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: